Michiel Kramer terug naar Barendrecht?

Michiel Kramer terug naar Barendrecht?
Michiel Kramer wil in de winterstop weg bij Maccabi Haifa
Michiel Kramer wil in januari graag vertrekken bij Maccabi Haifa. Dat melden media in Israël zondag. Kramer (29) staat sinds afgelopen zomer onder contract bij Maccabi. De targetman is zn basisplaats al enige tijd kwijt.  Voor zijn komst naar Israël stond Kramer onder contract bij Sparta. Begin juni werd bekend dat de spits aan de slag zou gaan bij Maccabi Haifa. Technisch directeur Mo Allach en trainer Fred Rutten waren destijds nog werkzaam bij de topclub uit Israël. Beiden zijn inmiddels vertrokken. 

Kramer begon zijn avontuur met een rode kaart. Na het uitzitten van een schorsing veroverde de oud-speler van Feyenoord, ADO Den Haag en NAC Breda een basisplaats – maar sinds medio oktober zit hij op de bank. 

Media in Israël melden zondag dat Kramer aan zijn zaakwaarnemer heeft laten weten dat hij in januari graag wil terugkeren naar Nederland. Het contract van de Rotterdammer bij Maccabi loopt tot en met de zomer van 2019. 

DEN HAAG – Michiel Kramer heeft zijn zaakwaarnemer de opdracht gegeven om een nieuwe club voor hem te vinden. Volgens Israëlische media wil de spits van Maccabi Haifa in januari naar een Nederlandse club toe.

Kramer heeft sinds eind oktober geen basisplaats meer bij de twaalfvoudig Israëlisch voetbalkampioen. De laatste wedstrijd zat hij niet eens meer bij de wedstrijdselectie.

Kramer speelde voordat hij naar Israël ging bij Sparta Rotterdam. Daarvoor kwam de 1.95 meter lange spits uit voor onder andere ADO Den Haag, NAC Breda, FC Volendam en Feyenoord.