Klopjacht op overvallers slijterij Barendrecht – RTV Rijnmond

Klopjacht op overvallers slijterij Barendrecht - RTV Rijnmond
FOTO: Overval op slijterij aan de Dorpsstraat, politiehelikopter en meerdere wagens op zoek naar dader(s) – BarendrechtNU Live
Ze gingen er met een onbekende buit vandoor in de richting van het gemeentehuis. De politiehelikopter is ingezet om de overvallers op te sporen.

Overval op slijterij aan de Dorpsstraat, politiehelikopter en meerdere wagens op zoek naar dader(s). Op dit moment nog geen signalement bekend. Voor zover bekend geen gewonden. Signalement: 2 daders 23jr 1 blank rode trui, petje, 2e getint, donkere trui met capuchon en petje Weg ri gemeentehuis Tips? Bel nu 112

Om 20:50 uur liepen twee getinte mannen, met hoodies en bedekt gezicht de Slijterij binnen. Met een mes en een alarmpistool bedreigden ze het aanwezige personeel, eisten geld en vertrokken. Ze vluchtten via de Binnenlandse Baan richting het gemeentehuis. Niemand raakte gewond. Toegesnelde agenten starten direct een onderzoek, waarbij ook de politieheli meezocht. Er is nog niemand aangehouden.

Deze update is onderdeel van LivePost: Overval op slijterij aan de Dorpsstraat, politiehelikopter en meerdere wagens op zoek naar dader(s)

Barendrecht – Twee mannen overvielen vrijdagavond een slijterij aan de Dorpsstraat. Ze maakten een onbekend geldbedrag buit en vluchtten richting het gemeentehuis. De politie spreekt graag met getuigen.