Bram de Bruin (Barendrecht) naar Rijnsburgse Boys | – VoetbalRotterdam

Bram de Bruin (Barendrecht) naar Rijnsburgse Boys | - VoetbalRotterdam
AFC versterkt zich met Joël Tillema
Rijnsburgse Boys heeft de smaak te pakken wat betreft het aantrekken van spelers voor het komende seizoen. De club laat namelijk weten dat Bram de Bruin volgend seizoen naar de club toekomt. 

4 decemberJoel Tillema speelt volgend seizoen voor AFC. Zijn huidige Rijnsburgse Boys reageert op het vertrek: Wij vinden het erg jammer. We hadden Joel graag willen houden en hebben hem een verbeterd voorstel gedaan, maar dat bleek dus niet voldoende. We hebben er al wel op geanticipeerd met het aantrekken van Ian van Otterlo en Bram de Bruin.

Derde versterking voor Rijnsburgse Boys: Bram de Bruin komt over van Barendrecht

Tillema schoot dit seizoen zeven keer raak in dertien wedstrijden voor de ploeg uit de Bollenstreek. In totaal maakte hij in 140 wedstrijden voor de Uien 67 doelpunten. Eerder kwam de goaltjesdief ook uit voor VV Zwaluwen en Spakenburg. Bij AFC speelt Raily Ignacio, een goede vriend van Tillema.

3 december:Nog meer transfernieuws uit Rijnsburg: Bram de Bruin komt de Uien volgend seizoen versterken. De linksbenige speler verruilt Barendrecht voor Rijnsburgse Boys en kan op zowel de linksbackpositie als op het middenveld uit de voeten.

Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Barendrecht, maar mijn persoonlijke ambitie is om op het hoogste amateurniveau uit te komen en dat kan bij Rijnsburgse Boys. De Bruin is na Jan Willem Tesselaar en Ian van Otterlo de derde nieuwe speler die Rijnsburg heeft vastgelegd voor komend jaar.

3 december:Axel Wendt gaat Noordwijk na dit seizoen verlaten. De jongen van de club komt bij de tweededivisionist nauwelijks aan spelen toe en gaat daarom verder om zich heen kijken. Ik ben na lang nadenken tot de conclusie gekomen dat het wellicht beter voor mij als voetballer is om bij een club wekelijks aan spelen te komen. Ik hoop mij door deze keuze verder te ontwikkelen om stappen te kunnen maken, legt hij uit.

3 december:Rijnsburgse Boys kan maar liefst vijf wedstrijden niet beschikken over Joel Tillema. De KNVB heeft de speler een fikse schorsing gegeven voor praten tegen de scheidsrechter. Twee weken geleden was Tillema het in de wedstrijd tegen Koninklijke HFC (2-1 verlies) niet eens met de beslissing van de arbiter om de tegenstander in de slotfase een penalty te geven. Hij moest het praten bekopen met een rode kaart.