Opsteker voor Van Barneveld – Telegraaf.nl

Opsteker voor Van Barneveld - Telegraaf.nl
Van Gerwen weer aan kop in Premier League, Van Barneveld onderuit
Raymond van Barneveld incasseert de laatste tijd harde klappen, maar vrijdagavond was er ook goed nieuws voor de 51-jarige Nederlander.

Een dag na zijn kansloze nederlaag tegen Rob Cross in de Premier League Darts plaatste Van Barneveld zich voor het hoofdtoernooi van de German Darts Open, dat van 26 tot en met 28 april in Saarbrücken wordt gehouden. De vijvvoudig wereldkampioen won met 6-5 in legs van Maik Kuivenhoven.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Sinds Raymond van Barneveld eind vorig jaar aankondigde dat hij eind 2019 tijdens het WK zijn loopbaan wil beëindigen, zijn de resultaten van de Hagenaar er niet beter op geworden.

In de Premier League heeft Van Barneveld in de eerste vijf speelrondes nog geen zege geboekt en bungelt hij onderaan. Het wordt nog een hels karwei voor hem om daadwerkelijk nog een keer te mogen meedoen aan het WK.

17:45Swart: Alleen deze man kan Ronaldo afstoppen13:38Ajax krijgt te maken met een getergd roofdier14 mrt.Blind verklapt voorkeur voor loting14 mrt.Verstappen is de nieuwe CruijffDagelijks het belangrijkste sportnieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De Nederlandse dartspionier was deze week vooral in het nieuws vanwege de scheiding met zijn vrouw Silvia. Dat hielp Van Barneveld niet in de voorbereiding op de wedstrijd tegen Cross. Gemiste dubbels van Barney in de vijfde leg braken hem uiteindelijk op, waardoor de nummer twee van de wereld een ruime zege kon boeken.

Na het duel met Voltage, wendde Van Barneveld zich tot Cross op zijn Twitter. Goed gespeeld, je bent een fantastische speler, sprak de vijfvoudig wereldkampioen over de Engelsman.eval(ez_write_tag([[336,280],dartsnieuws_com-medrectangle-3,ezslot_0,114,0]));

De 51-jarige Hagenaar blikte vervolgens ook nog kort terug op zijn partij tegen de oud-wereldkampioen. Ik miste twee kansen om 3-2 voor te komen en daarna was het weg. Het is frustrerend voor mij dat ik niet naar mijn mogelijkheden speel. Ik heb geen excuses, het is mijn eigen schuld, schreef Van Barneveld op zijn social media.eval(ez_write_tag([[250,250],dartsnieuws_com-banner-1,ezslot_2,129,0]));

De voormalig winnaar van de Premier League Darts (2014, red.) staat nu op twee punten uit zes wedstrijden. Van Barneveld moet volgende week in Berlijn een goed resultaat behalen om nog zicht te houden op lijfsbehoud in de beste dartscompetitie ter wereld.

Klik hier voor meer informatie over de Premier League Darts, waaronder de verdeling van het prijzengeld en het speelschema.

Well played @RobCross180 !! You are a fantastic player. I missed 2 to go 3-2 up and after that it was below par from me. Its frustrating no to show you guys what I can. Not gonna have excuses. All my own fault. Thanks for the great reception Nottingham ❤️🙏🏻 #BarneyArmy 4-EVER pic.twitter.com/2Z2akpbjwt