Conducteur met dood bedreigd: man (48) uit Bergen op Zoom aangehouden – BN DeStem

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

BERGEN OP ZOOM – De politie in Bergen op Zoom heeft een 48-jarige man aangehouden, omdat hij een treinconducteur had bedreigd met de dood.

De verdachte zat in de trein en had geen geldig vervoersbewijs. Bovendien kon hij zich niet legitimeren. Toen de conducteur de politie alarmeerde, bedreigde de man de treinconducteur met de dood. Agenten hebben de man meegenomen voor verhoor. De conducteur heeft aangifte gedaan.

Van de informatie die wij zo verzamelen worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze webpagina bezocht wordt, waar precies bezoekers de meeste tijd doorbrengen… Hierdoor zijn we in staat de structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor u. De statistieken en overige rapportages herleiden we niet naar personen.

treinennederlandse spoorwegen (ns)1 uur geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S15 mrt.Wilders reageert op aanslagen moskeeën16 mrt.Nog nooit zon seksistische aso tegengekomen15 mrt.Zo meedogenloos ging moskeemoordenaar te werk15 mrt.Dit krijgt Temptation-Danique in haar inbox (18+)Gerelateerde artikelen11:19BuitenlandPolitie faalt met pepperspray11:02BinnenlandMan (19) dood gevonden op bouwplaats09:15BinnenlandTwee doden (20 en 25) door ongeval Hooghalen06:44BinnenlandMan valt in slaap in McDonalds en zit vast16 mrt.BinnenlandBredanaar (26) aangehouden om wurgen taxichauffeur16 mrt.BinnenlandWilders weer op pad na incident HeerlenDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.