Zwembad De Schelp in Bergen op Zoom blijft gesloten – NU.nl

Zwembad De Schelp in Bergen op Zoom blijft gesloten - NU.nl
Team zwembad De Schelp baalt van sluiting maar staat machteloos
Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

0 Samen met De Bode Samen met De Bode Zwembad De Schelp in Bergen op Zoom blijft tot nader order gesloten. Het zwembad werd zondag gesloten vanwege een technische storing aan de zwemwaterinstallatie.

Eerder werd gemeld dat De Schelp mogelijk woensdag weer open zou gaan, maar de komende dagen moet het complex nog gesloten blijven. Het is niet bekend hoelang de sluiting nog gaat duren.

Het zwembad besloot zondag tijdelijk te sluiten omdat door een technische storing de chloorwaardes te laag waren om bezoekers te kunnen ontvangen. De storing werd in de loop van zondagmiddag verholpen en is maandag getest.

“Zwembad de Schelp is technisch gezien een complex gebouw”, aldus de gemeente Bergen op Zoom. “Onafhankelijk doen de systemen wat ze moeten doen en is de storing van afgelopen zondag verholpen. De komende dagen wordt er gewerkt om de juiste balans te vinden tussen het water- en het luchtsysteem.”

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.