Politie vindt 100.000 euro in verborgen ruimte in auto bij Bergen op Zoom – BN DeStem

Politie vindt 100.000 euro in verborgen ruimte in auto bij Bergen op Zoom - BN DeStem
Rijswijker in kapitale auto opgepakt op A4 bij Bergen op Zoom: 100.000 euro cash in de kofferbak
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

Agenten zagen de auto rijden en besloten de bestuurder te controleren. De man stond in politiesystemen om verschillende redenen vermeld, onder meer voor het bezit van harddrugs. Ook gedroeg de man zich verdacht tijdens de controle.

De 30-jarige Rijswijker werd van de A4 bij Bergen op Zoom geplukt, omdat hij in de politiesystemen voorkomt voor onder meer harddrugsbezit. Ook gedroeg hij zich verdacht tijdens de controle. Toen de agenten zijn auto doorzochten, ontdekten ze de verborgen ruime met daarin een rugzak vol met geld.

Automobilist uit Rijswijk verstopt 100.000 euro in auto

Alles in beslag genomenBij de doorzoeking trof de politie een ‘zeer professioneel weggewerkte’ verborgen ruimte in de kofferbak aan, met daarin de rugzak vol contanten. De Rijswijker gaf geen verklaring voor de herkomst van het geldbedrag en werd aangehouden en meegenomen voor verhoor. Het geld, de auto en de telefoon van de verdachte zijn in beslag genomen.