Gezochte Belg na 8 jaar aangehouden op camping in Bergen op Zoom: Ze kwamen met een karavaan het terrein op – BN DeStem

Gezochte Belg na 8 jaar aangehouden op camping in Bergen op Zoom: \Ze kwamen met een karavaan het terrein op\ - BN DeStem
Ontsnapte Belg na jaren opgepakt op Nederlandse camping
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

BERGEN OP ZOOM – Een 46-jarige Belg die jarenlang gezocht werd door de Belgische politie is gearresteerd op een camping in Bergen op Zoom. De man werd sinds 2011 gezocht, nadat hij was ontsnapt uit een Belgische gevangenis. Hij moet nog een celstraf uitzitten voor brandstichting en zware mishandeling.

Justitie in België diende een zogenoemd rechtshulpverzoek in, omdat er signalen waren dat de man zich ophield in de buurt van Bergen op Zoom. Agenten konden de man donderdagavond rond 22.00 uur inrekenen. Hij zat in een chalet.

Inval in chaletEen team van de politie viel donderdagavond rond tien uur een chalet binnen waar de man werd aangehouden. Hij zit nu vast in een Nederlandse cel en zal snel aan de Belgische justitie worden overgedragen.