Avans+ wil pand aan Claudius Prinsenlaan in Breda kopen

Avans+ wil pand aan Claudius Prinsenlaan in Breda kopen
Avans+ wil pand aan Claudius Prinsenlaan in Breda kopen
Avans+, het commerciële opleidingsinstituut dat net als Avans Hogeschool deel uit maakt van de Stichting Avans, wil het grote kantoorpand Claudius Prinsenlaan 138-148 kopen. Op termijn is het plan dat enkele diensteenheden van de hogeschool verhuizen naar dit gebouw.

Punt is een uitgave van Avans Hogeschool. Iedere dag vers onafhankelijk nieuws online, het magazine verschijnt acht keer per jaar.

De Bijster In het kantoorpand zitten nog diverse bedrijven. Als die allemaal zijn vertrokken, is het gebouw te groot voor Avans+. Daarom is het de bedoeling dat een of enkele diensteenheden van de hogeschool op langere termijn verhuizen naar het kantoorpand. Een deel van de locatie aan de Bijster hoeft Avans dan niet meer te huren.

(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:172341,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName(‘head’)[0]; r=o.createElement(‘script’);r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,’//static.hotjar.com/c/hotjar-‘,’.js?sv=’);

Breda at Twitter: