Arrestatie in onderzoek naar doorrijder Nieuwe Prinsenkade Breda

Onderzoek in de omgeving van het garagebedrijf leverde wel relevante camerabeelden op. Te zien is hoe de bestuurder uit de donkere Citroen stapt en vervolgens in een Peugeot gaat zitten, die komt aanrijden. De politie heeft nog wel vragen over die Peugeot Stationcar 207 uit circa 2007-2013.

De politie zegt een tweede betrokkene op het spoor te zijn. De recherche denkt hem of haar op korte termijn te kunnen arresteren.

Het slachtoffer werd opgenomen in het ziekenhuis en is daarna voor verder herstel naar een revalidatiecentrum gebracht. Daar verblijft hij nog steeds, aldus de politie. De man heeft problemen met zijn kortetermijngeheugen, maar op dit moment is niet duidelijk wat de effecten van zijn verwondingen op de lange termijn zullen zijn.

Menu‌‌Mijn nieuwsMijn leeslijstAbonneerMijn profielService en contactUitloggenVoorpaginaNieuwsSportWinterspelenEntertainmentFinancieelMeerWat U ZegtTechColumnsVrijPartnercontentVideoZoekenKijk ook opNieuws/Binnenland1640169BinnenlandBestuurder wisselde van auto, maar wie hielp hem?

Breda – UPDATE – Een 24-jarige Bredanaar is woensdagochtend in zijn cel in de PI in Grave aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de doorrijding op een zebrapad in Breda, afgelopen oktober. Dat meldt de politie.


Breda at Twitter: