Doelpuntenregen in Breda, NAC scoort zes keer en wint van Heracles Almelo

Rood: Breukers (Heracles Almelo/2xgeel/74)
Heracles Almelo: Castro; Breukers, Pröpper, Van den Buijs (Wuytens/45), Hardeveld (Baas/11); Niemeijer, Jakubiak, Monteiro; Kuwas, Vermeij, Peterson (Gladon/66).
wint van Heracles Almelo” alt=”Doelpuntenregen in Breda, NAC scoort zes keer en wint van Heracles Almelo”>
De toeschouwers in het Rat Verlegh Stadion kregen waar voor hun geld want het was geen moment saai in de openingsfase. Na luttele minuten kwam de thuisploeg al op voorsprong via Vloet, die een afgemeten voorzet van Angelino op waarde schatte en de 1-0 tegen de touwen schoot. Een paar minuten later moest Hardeveld er op de brancard af met een ogenschijnlijk zware blessure. Hij werd vervangen door Baas, die koud in het veld aan de basis stond van de gelijkmaker. De linksback bediende Vermeij op maat, waarna de spits eenvoudig binnen schoot, 1-1.

Geel: Verschueren, Monteiro, El Allouchi

hier de statistieken van Heracles Almelo.