Man uit Breda zwaargewond na ongeval in woning

Man uit Breda zwaargewond na ongeval in woning
Zwaargewonde man aangetroffen in woning Breda
De gewonde is een 22-jarige inwoner van Breda. De brandweer heeft het slachtoffer met een hoogwerker uit de woning gehaald. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen.

De man is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat hij letsel heeft opgelopen door een noodlottig ongeval. 

Uit het onderzoek kwam vast te staan dat hij letsel heeft opgelopen door een noodlottig ongeval, dat zich afspeelde in het pand. Uit niets is gebleken dat er sprake is van een misdrijf.

De politie doet onderzoek in de woning en is bezig met een buurtonderzoek. Ook hebben agenten met een hond gezocht naar sporen, maar uit niets is gebleken dat er sprake is geweest van een ongeval.

Breda – Het politieonderzoek naar de zwaargewonde man (22 jaar) die in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 maart 2018 werd aangetroffen in een woning aan de Okeghemlaan is afgerond.

BREDA – De 22-jarige man die in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond in een flat in de Okeghemlaan in Breda werd gevonden, heeft zijn verwondingen opgelopen door een ongeval. Volgens de politie blijkt uit onderzoek dat er geen sprake is van een misdrijf. Het politieonderzoek is daarmee afgerond.

NeergestokenVolgens ooggetuigen zou de man zijn neergestoken. Hij zou onder het bloed hebben gezeten. Politie doet onderzoek in en rond de flat. Agenten doen onderzoek in de buurt en zoeken in de omgeving met een hond naar sporen. 

De man werd kort na middernacht onder het bloed in zijn flat gevonden. Het slachtoffer is met spoed en onder begeleiding van een politieauto naar het ziekenhuis gebracht. 

BREDA – In een flat in de Okeghemlaan in Breda is vrijdagnacht rond één uur een zwaargewonde man (22) gevonden. De politie weet nog niet wat er zich in de flat heeft afgespeeld en stelt een onderzoek in.

Omdat niet duidelijk was hoe de man gewond was geraakt, deed de politie onderzoek. De flat en de omgeving werden onderzocht. Daarbij werd ook een politiehond ingezet

De man is met spoed en onder begeleiding van een politieauto naar een ziekenhuis gebracht. De brandweer haalde de man met een hoogwerker uit een appartement. 

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Pushberichten ontvangen bij groot nieuws in jouw regio? Download de gratis apps van Omroep Brabant.


Breda at Twitter: