Man en vrouw in Breda opgepakt voor mishandeling van een 51-jarige …

Man en vrouw in Breda opgepakt voor mishandeling van een 51-jarige ...
Man en vrouw opgepakt voor mishandeling op de Essendonk
BREDA – Een vrouw en een man (beiden 34 jaar) uit Breda zijn donderdagavond opgepakt voor de mishandeling van een 51-jarige plaatsgenote. Dat gebeurde kort voor middernacht. De mishandeling vond plaats op de Essendonk.

Agenten die op de melding af waren gekomen vonden het slachtoffer liggend op straat. De vrouw was door het stel achtervolgd. Vervolgens was ze tegen de grond geduwd, geschopt en tegen het hoofd geslagen. 

Een getuige had fotos gemaakt van de daders. Op basis daarvan kon de politie de twee verdachten aanhouden. Het slachtoffer deed aangifte van de mishandeling. 

Het slachtoffer deed aangifte. Ze verklaarde dat een man en een vrouw achter haar aan liepen.  Ter hoogte van de drogisterij werd ze door die vrouw tegen de grond geduwd. Terwijl ze op de grond lag,  werd ze geschopt en op haar hoofd geslagen. Ze had erg veel hoofdpijn. 

De mishandeling vond plaats rond 23.45 uur. Volgens het slachtoffer liepen de man en de vrouw achter haar aan hebben ze haar ter hoogte van de drogisterij tegen de grond gewerkt en vervolgens geschopt en geslagen.

De politie kreeg een melding dat een vrouw op de Essendonk door een man en een vrouw in elkaar werd geslagen. De agenten zagen een mishandelde vrouw op de grond liggen. Een getuige die bij haar stond, toonde de agenten fotos die hij gemaakt had van de daders. Tijdens een zoekactie in de omgeving werden de twee afgebeelde personen, een man en een vrouw, aangetroffen en aangehouden ter zake de verdenking van openlijke geweldpleging.

Agenten kregen donderdagavond een melding van de mishandeling. Bij aankomst lag de vrouw nog op de grond, een getuige heeft de agenten fotos getoond van de daders. Bij een zoektocht in de omgeving hebben de agenten de man en de vrouw aangetroffen en aangehouden.

Ze verklaarde dat een man en een vrouw achter haar aan liepen. Ter hoogte van de drogisterij werd ze door die vrouw tegen de grond geduwd. Terwijl ze op de grond lag, werd ze geschopt en op haar hoofd geslagen. Ze had erg veel hoofdpijn. Het slachtoffer deed aangifte.

Breda at Twitter: