Man (24) uit Zundert verdronken in recreatieplas bij Breda

Man (24) uit Zundert verdronken in recreatieplas bij Breda
Man (24) verdronken in recreatieplas | Binnenland
BREDA – Een 24-jarige Poolse man uit Zundert is dinsdagmiddag verdronken bij de Galderse Meren ten zuiden van Breda. Hij verdween onder water, waarop een zoekactie werd gestart.

De politie, de brandweer en duikers kwamen er plekke. Duikers troffen de man in het water aan, waarna hij op het strand werd gereanimeerd. Medische hulp mocht niet meer baten; hij overleed in het ziekenhuis.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

Man (24) uit Zundert verdronken in Galderse Meren | Breda

Het is dinsdagmiddag erg druk bij het recreatiegebied. De gemeente Breda laat weten dat de toegangswegen zijn afgesloten.

BREDA – Een 24-jarige Poolse man uit Zundert is dinsdagmiddag verdronken in de Galderse Meren bij Breda. De hulpdiensten hebben na een korte zoektocht de drenkeling uit het water gehaald. Het slachtoffer is op het strand gereanimeerd en met spoed overgebracht naar het Amphia ziekenhuis, waar hij is overleden.

verdrinkingenUpdated Vandaag, 15:52Vandaag, 15:42 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S06 aug.Taxichauffeur weigert dragqueen in Amsterdam05 aug.Ondeugende flirtpoging Van Gaal tijdens Zomergasten06 aug.Ooggetuige Indonesië: 'Wij zitten hier al drie dagen vast'05 aug.Rus zoekt ruzie met agent: Ben je niet goed snik of zo?Gerelateerde artikelen06 aug.BinnenlandLichaam vermiste Alkmaarder gevonden in recreatieplas05 aug.BinnenlandZoektocht naar drenkeling Geestmerambacht20 jul.BinnenlandKindje (2) verdronken in recreatieplas LimburgDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.


Breda at Twitter: