PSV wint moeiteloos van Heerenveen, Ajax verslaat NAC Breda

PSV wint moeiteloos van Heerenveen, Ajax verslaat NAC Breda
Lozano weer tegenover gevreesde opponent: Je bent er als speler wel mee bezig
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Mark van Bommel hoopt dat Hirving Lozano zich van zijn beste kant laat zien tegen Heerenveen. De Mexicaanse vleugelaanvaller van PSV kreeg vorig seizoen in beide wedstrijden tegen de Friezen een rode kaart. Lozano miste door zijn rode kaarten twee keer het duel met Feyenoord, toevalligerwijs ook volgende week zondag de tegenstander van PSV. “Ik wist eerlijk gezegd niet dat het bij hem twee keer tegen Heerenveen gebeurde”, zegt Van Bommel volgens het AD. “Maar je bent er als speler wel mee bezig hoe het zal gaan in een situatie als deze.”

Van der Velde positief over Lammers: “Past goed bij de club”

Van Bommel spreekt uit ervaring. Als speler van Bayern München kreeg de PSV-trainer ooit drie keer rood in een paar maanden tijd. “Als een fiftyfifty-bal komt, moet je toch beslissen of je er vol voor gaat of het duel even gaat laten lopen. Ik dacht daar in die periode wat meer over na. Het is hetzelfde als je op scherp staat. Daar denk je voor de wedstrijd wel over na. Want als het fluitsignaal gaat ben je het weer vergeten. Dan ga je helemaal op in het spel, zo werkt het ook.”