Twee drugsdealers en klant uit Breda betrapt tijdens deal

Twee drugsdealers en klant uit Breda betrapt tijdens deal
Twee drugsdealers en klant aangehouden in Breda na deal
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

Politiemensen hebben vrijdagmiddag 23 november 2018 in de Vincent van Goghstraat twee vermoedelijke drugsdealers aangehouden en even later op de Tramsingel hun klant. Het gaat om twee dealers uit Breda van 22 en 30 jaar oud en om een Bredase gebruiker van 54 jaar oud.

U gebruikt een adblocker.Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien moet u deze uitzetten!

Een politieagent zag vrijdag aan het begin van de middag op de kruising van de Nijverheidssingel met de Leuvenaarstraat dat een man contact had met de inzittenden van een auto. De auto komt in de politiesystemen vaker voor in relatie tot handel in verdovende middelen, reden voor de politie om de auto te controleren. Dat gebeurde in de Vincent van Goghstraat. In de auto troffen de agenten diverse telefoons en een handelshoeveelheid verdovende middelen aan. Ondertussen werd in de Tramsingel de klant aangehouden. Hij bleek in het bezit te zijn van 7 bolletjes cocaïne en een bolletje heroïne.Onderzoek loopt nogAlle verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau. De 54-jarige verdachte heeft een verklaring afgelegd en is later in opdracht van een officier van Justitie weer in vrijheid gesteld. De twee dealers zijn in verzekering gesteld. Het onderzoek naar hun activiteiten wordt voortgezet.

Twee drugsdealers en een gebruiker aangehouden na deal

Alarmeringen.nl bestaat sinds 2004 en omvat de grootste database met 112 meldingen van Nederland. De site is maandelijks goed voor meer dan 5 miljoen pageviews.