Ook Snollebollekes, Nielson, Maan en DI-RECT op 538Koningsdag in Breda – BN DeStem

Ook Snollebollekes, Nielson, Maan en DI-RECT op 538Koningsdag in Breda - BN DeStem
Gavin James en Davina Michelle toegevoegd aan 538 Koningsdag
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

Het dj-duo Lucas & Steve is toegevoegd aan de line-up van 538 Koningsdag in Breda. Ook Nielson, Snollebollekes, DI-RECT en Kav Verhouzer & Sjaak zijn nieuw op het affiche van het oranjefeest.

Eerder kondigde de zender al aan dat Sunnery James en Ryan Marciano naar het oranjefeest komen, samen met Maan, Kris Kross Amsterdam, Davina Michelle en Wulf.

Radio 538 viert dit jaar voor de zesde keer Koningsdag in Breda. De organisatie verwacht op zaterdag 27 april 40.000 oranjefans op het Chasséveld. Woensdagochtend maakt Frank Dane in zijn ochtendshow nog meer artiesten bekend.

koningsdagbredaradio 538Updated Gisteren, 18:10Gisteren, 18:09 in ENTERTAINMENTPOPULAIRE VIDEO'S12 mrt.Dé beelden: hier zoent Barney met jongere vrouw12 mrt.Wilders waarschuwt Peter van der Vorst12 mrt.Internet grapt over scheiding Barney12 mrt.Eva giert om keiharde Denk-grapDagelijks alles over de sterren en royals in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.