Politie onderschept 300 kilo cocaïne en twee Kalasjnikovs in Breda, man (38) opgepakt – BN DeStem

Politie onderschept 300 kilo cocaïne en twee Kalasjnikovs in Breda, man (38) opgepakt - BN DeStem
Coke en kalasjnikovs onderschept in Breda | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

ROTTERDAM – De politie heeft in Breda een transport van 300 kilo cocaïne en vijf vuurwapens en bijbehorende munitie onderschept. Dat meldt het Openbaar Ministerie.

De 38-jarige verdachte, afkomstig uit Breda, was kort daarvoor de Belgisch-Nederlandse grens bij Hazeldonk gepasseerd, in een bestelbus. Hij is inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris in Rotterdam, die hem voor twee weken in bewaring heeft gesteld.

Kalasjnikovs en 300 kilo cocaïne onderschept in Breda

De wapenvondst bestond uit onder meer twee kalasjnikovs. De coke was verpakt in dertien sporttassen. De drugs en de wapens waren verstopt in een verborgen ruimte in de bus.

De politie heeft de woning van de man doorzocht en beslag gelegd op laptops, mobiele telefoons, een geldtelmachine en twee jammers (stoorzenders). In een woning in Oud Gastel is bij een doorzoeking ongeveer 3500 euro in beslag genomen.

De politie heeft in Breda vijf vuurwapens aangetroffen, waaronder twee Kalasjnikovs, met bijbehorende munitie. De wapens lagen verstopt in een verborgen ruimte van een bestelbus. Er werd ook 300 kilo cocaïne onderschept.

doorzoekingbredarotterdamcokeVandaag, 17:01 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S19 mrt.Kuzu toont 'walgelijk' briefje in opmerkelijk debat19 mrt.Öztürk, stop met schreeuwen!19 mrt.Baudet reageert op kritiek19 mrt.Rutte is het helemaal kwijt: Help!Gerelateerde artikelen13:55BinnenlandBedreiger gemeente Den Haag aangehouden09:16BinnenlandZwangere vrouw rooft voor 900 euro bij Primark19 mrt.BinnenlandOpmerkelijk detail: zo wist politie tramschutter te pakken19 mrt.BinnenlandOM kan niet bij naar Iran ontsnapte crimineel19 mrt.BuitenlandPolitie helpt autistische jongen (12) bij zoektocht naar knuffel19 mrt.BinnenlandStraat Rotterdam afgezet om mogelijk explosiefDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.