Volksbuurt herdenkt in brand gestoken man Breda | Binnenland – Telegraaf.nl

BREDA – Honderden mensen herdachten woensdagavond in Breda de 49-jarige man die overleed nadat hij maandag in een garagebox aan de Sparrenweg in brand was gestoken. Ook burgemeester Paul Depla was aanwezig bij de herdenking in de wijk Tuinzigt. Hij condoleerde de familie.

Indrukwekkende herdenking. Goed om te zien hoe Tuinzigt in moeilijke dagen voor elkaar klaar staat, twitterde de burgemeester naderhand. Het slachtoffer was graag gezien in de wijk. Verschillende omstanders zeiden dat hij voor iedereen klaarstond.

U gebruikt een adblocker.Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien moet u deze uitzetten!

Voor de garagebox waar de man in brand werd gestoken, werden bloemen gelegd. Ook hing er een groot spandoek met de tekst Onbegrijpelijk is de daad. Onbegrijpelijk is het gemis. Maar wij laten zien dat in ons hart Ger er nog altijd is. Tot slot werden lampionnen opgelaten.

De dood van de 49-jarige man is volgens de politie een gerichte aanslag, die mogelijk te maken heeft met een zakelijk geschil. Voor het slachtoffer overleed vertelde hij de politie dat hij was vastgebonden en in brand was gestoken. De politie heeft een 51-jarige man uit Breda aangehouden die zich had gemeld bij het politiebureau. De verdachte is een bekende van de politie en kende ook het slachtoffer.

bredapaul depla39 min geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S09:18Vrouw gaat los in vliegtuig (en wordt eruit gegooid)09 apr.Man ontdekt slim trucje bij McDonalds (en eet gratis)12:51Buffel is leeuwen én krokodil de baas09 apr.Ex-vriendin crasht bruiloft in trouwjurkGerelateerde artikelen04 apr.BinnenlandBloemenzee Utrecht wordt opgeruimd25 mrt.BinnenlandBuurtbewoners herdenken aanslag op 24 Oktoberplein18 mrt.BinnenlandTweede Kamer herdenkt schietpartij, Wilders eist debat17 mrt.BuitenlandEmotionele haka door motorbende bij herdenking16 mrt.BinnenlandLotte nog eenmaal het stralende middelpunt27 jan.BinnenlandHolocaust herdacht bij AuschwitzmonumentDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.