Drukbezochte herdenking in Breda voor in brand gestoken man – NOS

Drukbezochte herdenking in Breda voor in brand gestoken man - NOS
Volksbuurt herdenkt in brand gestoken man Breda | Binnenland
BREDA – Honderden mensen herdachten woensdagavond in Breda de 49-jarige man die overleed nadat hij maandag in een garagebox aan de Sparrenweg in brand was gestoken. Ook burgemeester Paul Depla was aanwezig bij de herdenking in de wijk Tuinzigt. Hij condoleerde de familie.

Indrukwekkende herdenking. Goed om te zien hoe Tuinzigt in moeilijke dagen voor elkaar klaar staat, twitterde de burgemeester naderhand. Het slachtoffer was graag gezien in de wijk. Verschillende omstanders zeiden dat hij voor iedereen klaarstond.

De herdenking begint woensdagavond om negen uur aan de Sparrenweg 10 in Breda. Iedereen is welkom. "We gaan onder andere 49 wensballonnen oplaten, verwijzend naar zijn leeftijd." Ook worden er bloemen gelegd en er wordt een moment stilte gehouden.

Voor de garagebox waar de man in brand werd gestoken, werden bloemen gelegd. Ook hing er een groot spandoek met de tekst Onbegrijpelijk is de daad. Onbegrijpelijk is het gemis. Maar wij laten zien dat in ons hart Ger er nog altijd is. Tot slot werden lampionnen opgelaten.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

De dood van de 49-jarige man is volgens de politie een gerichte aanslag, die mogelijk te maken heeft met een zakelijk geschil. Voor het slachtoffer overleed vertelde hij de politie dat hij was vastgebonden en in brand was gestoken. De politie heeft een 51-jarige man uit Breda aangehouden die zich had gemeld bij het politiebureau. De verdachte is een bekende van de politie en kende ook het slachtoffer.

bredapaul deplaGisteren, 22:27 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S10 apr.Vrouw gaat los in vliegtuig (en wordt eruit gegooid)10 apr.Buffel is leeuwen én krokodil de baas09 apr.Man ontdekt slim trucje bij McDonalds (en eet gratis)10 apr.Dief schrikt zich rot na opmerkelijke entreeGerelateerde artikelen04 apr.BinnenlandBloemenzee Utrecht wordt opgeruimd25 mrt.BinnenlandBuurtbewoners herdenken aanslag op 24 Oktoberplein18 mrt.BinnenlandTweede Kamer herdenkt schietpartij, Wilders eist debat17 mrt.BuitenlandEmotionele haka door motorbende bij herdenking16 mrt.BinnenlandLotte nog eenmaal het stralende middelpunt27 jan.BinnenlandHolocaust herdacht bij AuschwitzmonumentDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

CamerabeeldenIn totaal werken 25 rechercheurs aan de zaak. Er wordt technisch en tactisch onderzoek gedaan. De politie stelt ook een verder buurtonderzoek in en gaat daarbij op zoek naar bruikbare camerabeelden. Burgemeester Depla van Breda kwam dinsdagmiddag naar de Sparrenweg om te kijken hoe het ervoor staat met het onderzoek.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.