Ruzie tussen tieners ontaardt in steekpartij in Breda: jongen gewond, rivaal opgepakt – BN DeStem

Ruzie tussen tieners ontaardt in steekpartij in Breda: jongen gewond, rivaal opgepakt - BN DeStem
Veertienjarige opgepakt voor neersteken jongen (17) in Breda
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

De hulpdiensten werden vrijdag tegen middernacht gealarmeerd. Medewerkers van de ambulance troffen het slachtoffer op straat aan.

Het zwaargewonde slachtoffer is met de ambulance onder begeleiding van de politie naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Ook zijn familie is door de politie naar het ziekenhuis gebracht.

PolitielintenHet Werfblok en het Spekenblok werden na de steekpartij afgezet met politielint. Ook het speelveldje aan die twee straten werd afgezet. Het onderzoek wordt zaterdag voortgezet.

De jongen was gewond geraakt in een woning aan de Werfblok, blijkt uit onderzoek. In het pand waren enkele jongeren aanwezig. De verdachte stak in op zijn slachtoffer, nadat een ruzie tussen hen was ontstaan.

Het slachtoffer is onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Ook de familie van het slachtoffer is door de politie naar het ziekenhuis gebracht.

De identiteit van de veertienjarige jongen was snel bekend. Hierdoor konden agenten hem kort na het steekincident aanhouden. Hij begaf zich op het moment van de arrestatie in de omgeving van de woning.

bredasteekpartijenVandaag, 00:47 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S12 apr.Koning heeft lol met Britt Dekker12 apr.'Hij bijt, hij bijt!' Leeuw valt toerist aan12 apr.Razende pomphouder geeft alles gratis weg12 apr.Ruzie om bizarre tattoo: F*cking idioot!Gerelateerde artikelen05:30BinnenlandWim en Hans Faber over hun boek: Anne krijgen we er niet mee terug12 apr.BuitenlandZelfmoordgolf bij politie Frankrijk12 apr.BinnenlandVier mannen opgepakt voor wapenhandel12 apr.BinnenlandScholiere overreden bij Erasmiaans Gymnasium12 apr.BinnenlandPolitiepaard op stap in Amsterdam12 apr.BuitenlandKlungelige agent pijnlijk onderuitDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Zowel het slachtoffer als de verdachte komt uit Breda. Het onderzoek naar de steekpartij wordt zaterdag voortgezet, meldt de politie.

BREDA – Bij een ruzie tussen twee minderjarige jongens op het Werfblok in Breda is in de nacht van vrijdag op zaterdag één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer werd gestoken.