14-jarige steekt jongen van 17 neer na ruzie in Breda – RTL Nieuws

14-jarige steekt jongen van 17 neer na ruzie in Breda - RTL Nieuws
Veertienjarige opgepakt voor neersteken jongen (17) in Breda
In Breda is afgelopen nacht een jongen van 14 aangehouden voor een steekincident. Daarbij raakte een 17-jarige plaatsgenoot ernstig gewond.

Het slachtoffer is met de ambulance, onder begeleiding van de politie, naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. “Hij was in zorgwekkende toestand, onderweg is ook nog een trauma-arts in de ambulance gestapt”, zegt de politie tegen RTL Nieuws.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Het steekincident vond plaats in een woning aan de Werfblok. Het slachtoffer werd gevonden op straat. Rond middernacht zou er ruzie zijn ontstaan tussen het slachtoffer en de verdachte. Daar waren ook andere jongeren bij. De verdachte heeft op het slachtoffer ingestoken, zegt de politie.

Het was volgens de politie snel duidelijk wie de verdachte was. Hij kon in de buurt van de woning aangehouden worden. De politie doet vandaag nog onderzoek bij de woning.

De hulpdiensten werden vrijdag tegen middernacht gealarmeerd. Medewerkers van de ambulance troffen het slachtoffer op straat aan.

Het zwaargewonde slachtoffer is met de ambulance en onder begeleiding van de politie naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Ook zijn familie is door de politie naar het ziekenhuis gebracht.

Video: 14-jarige jongen opgepakt voor steekpartij , 17-jarig slachtoffer zwaargewond

De jongen was gewond geraakt in een woning aan het Werfblok, blijkt uit onderzoek. In het pand waren enkele jongeren aanwezig. De verdachte stak op zijn slachtoffer in nadat er een ruzie tussen hen was ontstaan.

De identiteit van de veertienjarige jongen was snel bekend. Hierdoor konden agenten hem kort na het steekincident aanhouden. Hij begaf zich op het moment van de arrestatie in de omgeving van de woning.

Zowel het slachtoffer als de verdachte komt uit Breda. Het onderzoek naar de steekpartij wordt zaterdag voortgezet, meldt de politie.