Opleggers met gestolen autobanden en accus gevonden in Breda – BN DeStem

Opleggers met gestolen autobanden en accu\s gevonden in Breda - BN DeStem
Gestolen oplegger vol met autobanden teruggevonden op ongebruikelijke plek in Breda
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

Een medewerker van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid zag in zijn vrije tijd de oplegger op een nogal ongebruikelijk plek staan. "Waar exact kunnen we niet bekendmaken, maar het was een plek waar normaal dus nooit zulke opleggers zouden staan", legt een woordvoerder uit.

Toen de medewerker het kenteken van de oplegger met accus checkte en de eigenaar belde, bleek dat deze net aangifte aan het doen was bij politie in Antwerpen. Ook de oplegger met banden was als gestolen opgegeven. De politie doet onderzoek naar de twee diefstallen.

Opruimwoede van werknemers sleepbedrijf Svitzer tijdens derde werkonderbreking 15-04-2019 | Arbeidsvoorwaarden AMSTERDAM – De werknemers van het sleepbedrijf Svitzer houden vandaag, maandag 15 april, vanaf 18.00… Trump: Boeing moet 737 MAX rebranden 15-04-2019 | Buitenland WASHINGTON – Boeing doet er verstandig aan de gewraakte Boeing 737 MAX-toestellen te verbeteren… 2.600 euro boete voor rijden op andermans bestuurderskaart 15-04-2019 | Overtredingen BODEGRAVEN – Tijdens een controle op de A12 bij Bodegraven maandagochtend door de Inspectie Leefomge…