GHB-gebruiker rijdt al slingerend door Breda, botst bijna tegen autos en verliest bewustzijn – BN DeStem

GHB-gebruiker rijdt al slingerend door Breda, botst bijna tegen auto\s en verliest bewustzijn - BN DeStem
34-jarige man aangehouden, die als een dolle door Breda reed en onder invloed van drugs
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

De man haalde op verschillende plekken gevaarlijke capriolen uit, aldus de politie. Een getuige belde de politie toen hij de man in de buurt van het NAC-stadion tegenkwam. Hij zag dat de bestuurder ongecontroleerde bewegingen maakte met zijn stuur en door rood reed. De 34-jarige man kwam bijna in botsing met meerdere autos en hij zou bijna een kind hebben aangereden.

Drugsrit met bijna-ongelukken door Breda | Binnenland

Buiten bewustzijnOp de kruising van de Tramsingel met de Nieuwe Prinsenkade in het centrum van de stad werd hij opgepakt. De man verloor zijn bewustzijn. Toen de agenten hem wilde aanhouden werd hij agressief. Hij schold de politie uit en verzette zich. Er moesten meerdere agenten komen om de man op te pakken. De politiehelikopter cirkelde een half uur boven de stad.

BREDA – Een 34-jarige man uit Den Bosch is zaterdagavond aangehouden omdat hij zwaar onder invloed van GHB door Breda was gereden. De rit stopte op de Tramsingel omdat de man het bewustzijn verloor.

Hij is naar het ziekenhuis gebracht, maar ook daar gedroeg hij zich agressief. Na controle is de man naar een politiecel gebracht. Zijn auto is in beslag genomen.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9930. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bd.nl te lezen.