Kroongetuige ernstig ongeluk in Breda meldt zich: compositietekening vermoedelijke doorrijder getoond – BN DeStem

Kroongetuige ernstig ongeluk in Breda meldt zich: compositietekening vermoedelijke doorrijder getoond - BN DeStem
Getuige meldt zich in zoektocht naar brute doorrijder Breda
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

BREDA – De zoektocht naar een automobilist die een 79-jarige vrouw met rollator eind april aanreed en er vervolgens vandoor ging, is nog lang niet gestaakt. De politie Breda heeft een tip gekregen van een belangrijke getuige van Arabische komaf. Hij zou het signalement van de dader kennen.

De getuige heeft zich woensdag gemeld, meldt de politie. De man zegt dat de dader tussen de 19 en 21 jaar oud is en mogelijk van Marokkaanse komaf. Hij heeft een smal gezicht, normaal postuur, stoppelbaard en een petje. Dinsdagavond is in Opsporing Verzocht meer aandacht voor de zaak.

De politie heeft het signalement vrijgegeven van de man die doorreed na een aanrijding met een bejaarde vrouw (79) in Breda. Het gaat om een man van mogelijk Marokkaanse komaf van begin 20, blijkt uit verklaringen van een belangrijke ooggetuige.

Signalement doorrijder Breda bekend, politie zoekt jongeman met petje en stoppelbaard

De vrouw raakte door de aanrijding zwaargewond, maar ze is buiten levensgevaar. De rollator waarmee de vrouw tijdens de botsing liep werd door de klap meters ver weg geslingerd.

ZwaargewondDe 79-jarige vrouw was zondagavond 28 april op bezoek geweest bij een van haar dochters. Op weg naar de bushalte werd de vrouw geschept door een auto. De bestuurder reed door.Het zwaargewonde slachtoffer is inmiddels geopereerd en is buiten levensgevaar. Ze moet nog minimaal een operatie ondergaan.LEES OOK: Ruim 40 tips binnen na gruwelijke aanrijding van bejaarde vrouw met rollator