Dit is de vermoedelijke doorrijder van het ernstige ongeluk in Breda – BN DeStem

Dit is de vermoedelijke doorrijder van het ernstige ongeluk in Breda - BN DeStem
Getuige meldt zich in zoektocht naar brute doorrijder Breda
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

BREDA – De zoektocht naar een automobilist die een 79-jarige vrouw met rollator eind april aanreed en er vervolgens vandoor ging, is nog lang niet gestaakt. De politie Breda heeft een tip gekregen van een belangrijke getuige van Arabische komaf. Hij zou het signalement van de dader kennen.

Een compositietekening van de man wordt vanavond vertoond in Opsporing Verzocht. “De ooggetuige is zelf Arabisch, heeft direct na het ongeluk met de man gesproken en weet daarom zeker dat het gaat om een Marokkaanse man”, vertelt een politiewoordvoerder.

De getuige heeft zich woensdag gemeld, meldt de politie. De man zegt dat de dader tussen de 19 en 21 jaar oud is en mogelijk van Marokkaanse komaf. Hij heeft een smal gezicht, normaal postuur, stoppelbaard en een petje. Dinsdagavond is in Opsporing Verzocht meer aandacht voor de zaak.

De vrouw raakte door de aanrijding zwaargewond, maar ze is buiten levensgevaar. De rollator waarmee de vrouw tijdens de botsing liep werd door de klap meters ver weg geslingerd.

ZwaargewondDe 79-jarige vrouw was zondagavond 28 april op bezoek geweest bij een van haar dochters. Op weg naar de bushalte werd de vrouw geschept door een auto. De bestuurder reed door.Het zwaargewonde slachtoffer is inmiddels geopereerd en is buiten levensgevaar. Ze moet nog minimaal een operatie ondergaan.LEES OOK: Ruim 40 tips binnen na gruwelijke aanrijding van bejaarde vrouw met rollator