Ruim vijfhonderd automobilisten beboet voor gebruiken telefoon rond Breda – NU.nl

Ruim vijfhonderd automobilisten beboet voor gebruiken telefoon rond Breda - NU.nl
500 automobilisten met mobieltje beboet vanuit touringcar | Binnenland
In het kader van de zogenoemde Mono-campagne tegen het gebruik van mobieltjes tijdens het rijden, voerde de politie controles uit vanuit een touringcar. De betrapte automobilist werd vervolgens door agenten aan de kant gezet en bekeurd.

Afleiding door een smartphone achter het stuur is een van de grootste ergernissen in het verkeer en vooral heel gevaarlijk. De politie in Zeeland en Noord-Brabant controleert tot september extra op afleiding tijdens het rijden.

500 automobilisten met mobieltje op de bon geslingerd | Binnenland

Tijdens een actieweek in april in de omgeving Roosendaal werden ook al vijfhonderd bekeuringen uitgedeeld.

In het kader van de zogenoemde Mono-campagne tegen het gebruik van mobieltjes tijdens het rijden, controleerde de politie vanuit een touringcar. De betrapte automobilist werd vervolgens door agenten aan de kant gezet en bekeurd.

Honderden automobilisten op de bon voor gebruiken van telefoon

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Moest je afgelopen week met je auto in Breda zijn en keek je even op je mobiel? Dan was je waarschijnlijk de klos. De politie heeft 526 boetes uitgedeeld aan automobilisten die tijdens het rijden hun mobiele telefoon gebruikten.