Man (23) neergestoken bij fietsenstalling station Breda, dader vlucht mogelijk per trein – BN DeStem

Man (23) neergestoken bij fietsenstalling station Breda, dader vlucht mogelijk per trein - BN DeStem
Steekpartij bij fietsenstalling station Breda: man (23) zwaargewond, dader slaat op de vlucht
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

Volgens een ooggetuige is het slachtoffer in de nek gestoken. Vanwege de ernst van de situatie werd een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De trauma-arts ging mee in de ambulance. Over de toestand van de neergestoken man is nog niets bekendgemaakt.

De dader zou misschien in de trein naar Rotterdam zitten. Die trein is door de politie op spoor 9 uitgekamd, maar er is nog niemand opgepakt.

Alles afgezetHet is niet duidelijk of veel mensen getuige waren van de steekpartij. Het incident vond plaats in de buurt van het stembureau.

Een traumahelikopter kwam ter plaatse. Omroep Brabant meldt dat de trauma-arts met het zwaargewonde slachtoffer mee is naar het ziekenhuis.

Gewonde steekpartij station Breda is 23-jarige man; dader gevlucht (update)

De omgeving rond de fietsenstalling werd direct na de steekpartij afgezet. Het treinverkeer werd niet stilgelegd en het station was gewoon bereikbaar.

U gebruikt een adblocker.Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien moet u deze uitzetten!