Bredanaar (23) neergestoken bij fietsenstalling station Breda, dader mogelijk per trein gevlucht – BN DeStem

Bredanaar (23) neergestoken bij fietsenstalling station Breda, dader mogelijk per trein gevlucht - BN DeStem
Steekpartij bij fietsenstalling station Breda: man (23) zwaargewond, dader slaat op de vlucht
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

Volgens een ooggetuige is het slachtoffer in de nek gestoken. Vanwege de ernst van de situatie werd een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De trauma-arts ging mee in de ambulance. Over de toestand van de neergestoken man is nog niets bekendgemaakt.

De dader zou misschien in de trein naar Rotterdam zitten. Die trein is door de politie op spoor 9 uitgekamd, maar er is nog niemand opgepakt.

Trein op Rotterdam Centraal uitgekamd tijdens jacht op dader steekpartij Breda

Alles afgezetHet is niet duidelijk of veel mensen getuige waren van de steekpartij. Het incident vond plaats in de buurt van het stembureau.

Een traumahelikopter kwam ter plaatse. Omroep Brabant meldt dat de trauma-arts met het zwaargewonde slachtoffer mee is naar het ziekenhuis.

De omgeving rond de fietsenstalling werd direct na de steekpartij afgezet. Het treinverkeer werd niet stilgelegd en het station was gewoon bereikbaar.

Nieuws op Beeld is ontstaan in 2012 en is inmiddels mede door een fusie met VRR112.nl in 2013 gegroeid tot één van de grootste regionale 112 websites in het Rotterdam-Rijnmond gebied. Nieuws op Beeld trekt jaarlijks ruim 2.100.000 gelezen artikelen.