Verdachte van steekpartij station Breda vlucht rennend door stationshal, politie geeft beelden vrij – BN DeStem

Verdachte van steekpartij station Breda vlucht rennend door stationshal, politie geeft beelden vrij - BN DeStem
Videobeelden: dit is de verdachte van de steekpartij op station Breda, wie kent hem?
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

Een 23-jarige man uit Breda raakte donderdagavond zwaargewond, vlakbij de fietsenstalling aan de noordkant van het station. Op het moment dat hij de fietsenstalling uitliep, werd hij plotseling neergestoken. Volgens een ooggetuige is het slachtoffer in de nek gestoken. Het incident vond plaats in de buurt van het stembureau.

SpoorloosDe dader sloeg daarna op de vlucht en is sindsdien spoorloos. In het onderzoek naar de verdachte is een trein uit Breda op het station in Rotterdam onderzocht. Dat leverde niets op. De politie is dringend op zoek naar getuigen en adviseert om de dader niet zelf te benaderen. Vooralsnog is onduidelijk wat de aanleiding was van de steekpartij. De beelden zijn uitzonderlijk snel verspreid. "Het geweldincident is dermate heftig, dat het belangrijk is dat we deze verdachte zo snel mogelijk opsporen", verklaart een woordvoerder. LEES OOK:Het bloed gutste uit zijn nek, stationsmedewerker hielp slachtoffer van steekpartij station BredaHet slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Hij is buiten levensgevaar.

Een traumahelikopter kwam ter plaatse. Omroep Brabant meldt dat de trauma-arts met het zwaargewonde slachtoffer mee is naar het ziekenhuis.