NS-medewerker stopt bloeding van neergestoken man bij station Breda: In wat voor wereld leven wij? – BN DeStem

NS-medewerker stopt bloeding van neergestoken man bij station Breda: \In wat voor wereld leven wij?\ - BN DeStem
Politie verspreidt fotos verdachte steekpartij station Breda | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

BREDA – De politie hoopt met de hulp van burgers een verdachte van een ernstig steekincident in Breda te vinden. Donderdagavond werd een man plotseling neergestoken bij het station en raakte daarbij zwaargewond. Een dag later zijn beelden van de verdachte verspreid.

De politie is dringend op zoek naar getuigen en adviseert om de dader niet zelf te benaderen. Vooralsnog is onduidelijk wat de aanleiding was van de steekpartij. De beelden zijn uitzonderlijk snel verspreid. "Het geweldincident is dermate heftig, dat het belangrijk is dat we deze verdachte zo snel mogelijk opsporen", verklaart een woordvoerder.

Het 23-jarige slachtoffer werd donderdag neergestoken toen hij de fietsenstalling uitliep. De reden van de steekpartij is onbekend. Volgens een ooggetuige werd de man in zijn nek gestoken. Hij is inmiddels buiten levensgevaar.

Een 23-jarige man uit Breda raakte donderdagavond zwaargewond, vlakbij de fietsenstalling aan de noordkant van het station. Op het moment dat hij de fietsenstalling uitliep, werd hij plotseling neergestoken. Volgens een ooggetuige is het slachtoffer in de nek gestoken. Het incident vond plaats in de buurt van het stembureau.

De dader sloeg op de vlucht en is spoorloos. Camerabeelden waarop een man te zien is die als verdachte geldt, zijn uitzonderlijk snel verspreid. Het geweldincident is dermate heftig, dat het belangrijk is dat we deze verdachte zo snel mogelijk opsporen, vertelt een woordvoerder tegen Omroep Brabant.

Mensen die de verdachte kennen, worden gevraagd contact op te nemen met de politie middels 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

LEES OOK: Het bloed gutste uit zijn nek, stationsmedewerker hielp slachtoffer van steekpartij station Breda