Agenten raken gewond bij aanhouding in Breda | 112 & misdaad – BN DeStem

Agenten raken gewond bij aanhouding in Breda | 112 & misdaad - BN DeStem
Agenten krijgen klappen en trappen bij aanhouding van man en vrouw
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

De politie was rond halfacht naar de Vogelschoot in Breda gereden, omdat een man er een vrouw zou mishandelen. Terwijl agenten met de vrouw aan het praten waren, hoorden ze gegil vanuit een huis in de buurt. In een achtertuin zagen ze een man en een huilende vrouw.Korte worstelingToen één van de agenten de 29-jarige man wilde inrekenen wegens mishandeling, begon hij te gillen en wilde hij zich op hevige wijze losrukken. De man werd vervolgens tegen de grond gewerkt en terwijl agenten hem in de boeien willen slaan, krijgt één van hen een aantal trappen tegen zijn been. Uiteindelijk lukt het de politie om de man na een korte worsteling af te voeren.Een 37-jarige vrouw uit Breda probeerde om de agenten los te rukken van de man en deelde hierbij een aantal klappen uit. Ook zij werd aangehouden.

De agenten waren afgekomen op een melding van een man die een vrouw zou mishandelen. Aangekomen op locatie hoorden ze gegil uit een tuin komen. Daar treffen ze een man en een huilende vrouw. Bij aanhouding van de man begint hij te gillen en van zich af te trappen. Hierbij wordt een diender meerdere keren tegen zijn been geschopt.