Drie kinderen neergestoken in park in Breda, één jongen zwaargewond – AD.nl

Drie kinderen neergestoken in park in Breda, één jongen zwaargewond - AD.nl
Drie gewonden bij steekpartij in park Breda | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

BREDA – Bij een steekpartij in het Westerpark in Breda zijn zondagavond twee jongens en een meisje gewond geraakt. Volgens de politie zouden twee groepen jongeren ruzie hebben gekregen waarna het steekincident plaatsvond.

Het steekincident vond volgens de politie even na 21.00 uur plaats in een parkje nabij de Argusvlinder in Breda. De drie jongeren kregen daar ruzie met twee mannen, waarna een van hen een mes trok en op de jongeren instak.

Drie jongeren neergestoken in Breda, dader gevlucht

Een woordvoerder van de politie West-Brabant vertelt aan De Telegraaf hoe het zondagavond mis ging in het Westerpark in Breda. Daar zitten rond 21:00 een tiental jongelui van 15 à 16 jaar. Vervolgens komen er twee jongens bij staan waarna er een ruzie ontstaat. Eén van die twee jongens pakt daarbij een mes en steekt twee jongens en een meisje neer.

De twee andere slachtoffers, een jongen en een meisje, zijn opgenomen in een ziekenhuis in Breda. De verdachte is op de vlucht geslagen.

Drie kinderen neergestoken in park in Breda, politie houdt klopjacht op dader

Een van de slachtoffers, een jongen, is zwaargewond naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. De andere jongen en het meisje zijn met lichtere verwondingen naar een ziekenhuis in Breda gebracht. Over de exacte aard van de verwondingen en de huidige toestand van de slachtoffers is niets bekend.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

Zowel de dader als zijn vriend zijn gevlucht en nog spoorloos, zegt de woordvoerder. De rest van de groep is als getuige gehoord, maar daaruit is niet de identiteit van de twee jongens vast komen te staan.

De politie heeft daarom een aanhoudingsbevel uitgevaardigd en vraagt aan andere ooggetuigen of mensen die meer weten om zich te melden. Het wapen is ook niet gevonden Er is sprake van een zeer laffe daad, besluit de woordvoerder.

Burgemeester Paul Depla van Breda reageerde op Twitter en zei geschrokken en geschokt te zijn. Wat een vreselijk bericht dat drie jongeren in het Westerpark worden neergestoken. Net met politie gebeld. Ze zetten alles op alles om dader op te sporen en op te pakken, aldus Depla.