Acht boetes voor trouwstoet in Breda, feestgangers vonden: Moet kunnen – AD.nl

Acht boetes voor trouwstoet in Breda, feestgangers vonden: \Moet kunnen\ - AD.nl
Acht boetes voor overlastgevende trouwstoet uit Breda: drone in beslag genomen
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De stoet vertrok vanuit de Brusselstraat in Breda richting Rotterdam. De politie kreeg meerdere klachten binnen van overlast van de groep, waarop werd besloten om hen te volgen. De agenten haalden de bestuurders eerst naar de kant om een waarschuwing te geven. Daar gaven de automobilisten echter geen gehoor aan.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

Acht boetes voor deelnemers trouwstoet in Breda: Moet kunnen vonden feestgangers

Daarom besloot de politie om boetes uit te schrijven. Eén van de boetes werd gegeven voor het vliegen met een drone boven de stoet. Het gebruik van de apparaten is verboden in de bebouwde kom. De drone wordt in beslag genomen.

Niet de eerste keerHet is niet de eerste keer dat deelnemers van een trouwstoet zich asociaal gedragen. Eind vorige maand haalde de politie twee autos uit een stoet op de A58 na hinderlijk rijgedrag. Eén van de bestuurders reed onder invloed.

Een week daarvoor veroorzaakte een bruiloftsstoet ook al voor veel irritatie, dit keer op de A50 bij Veghel. Daar meldden getuigen dat verschillende automobilisten langzaam reden op de snelweg en hun autos stilzetten op vlucht- en invoegstroken.