Spanjaard (19) bedreigt conducteur met mes en wordt uit trein gezet in Breda – BN DeStem

Spanjaard (19) bedreigt conducteur met mes en wordt uit trein gezet in Breda - BN DeStem
Conducteur bedreigd met mes | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

BREDA – Een conducteur is bedreigd nadat hij een man op station Breda uit de trein had gezet, omdat hij geen geldig vervoersbewijs had.

De 19-jarige Spanjaard dreigde vervolgens de conducteur met een mes te steken. Toen de politie werd gebeld, ging de verdachte er snel vandoor. Korte tijd later kon hij alsnog worden aangehouden.

Agenten vonden hem in de Emmastraat, vlak bij het station en namen hem mee naar het politiebureau. Daar bleek tijdens het fouilleren dat hij een aardappelschilmesje bij zich had. Dit is beslag genomen en de man zit vast voor verder onderzoek.

De man bleek bij het fouilleren een aardappelschilmesje op zak te hebben. Deze is in beslag genomen en de verdachte is vastgezet.

De Spanjaard moest rond kwart over vijf op station Breda uit de trein en reageerde agressief tegenover de conducteur. Toen de politie werd gebeld, ging de verdachte er op een fiets vandoor.