Doorrijder die vrouw met rollator overreed in Breda: Ik dacht ik misschien een dier had geraakt – BN DeStem

Doorrijder die vrouw met rollator overreed in Breda: \Ik dacht ik misschien een dier had geraakt\ - BN DeStem
Negen maanden geëist tegen doorrijder die vrouw met rollator aanreed
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

OngelukZ. vertelde dat hij die avond in april onderweg was om wat te gaan eten. "Ik steek een sigaret op in de auto. Ik zoek de asbak en kijk onder passagiersstoel. Nam de bocht te ruim en toen raakte ik het slachtoffer." Ouassim Z. kwam aan de andere kant van de weg terecht en raakte daarbij de 79-jarige Anke. Het slachtoffer had bijna de overkant van de weg gehaald.