Capellenaar door geweld omgekomen

Een Team Grootschalig Opsporing (TGO) is een onderzoek gestart naar de dood van een 55-jarige man uit Capelle aan den IJssel die op zaterdag in een woning aan het Alouette Erf in Capelle a/d IJssel werd gevonden.

Een schouw heeft uitgewezen dat de man op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. De politie roept getuigen op zich te melden.

Zaterdagavond rond 23.30 uur kwam een bewoner van het Alouette Erf thuis en vond zijn huisgenoot levenloos in de keuken. Hij belde meteen de politie, die er snel was en een onderzoek startte. Er is een plaats delict gevormd die door de Forensische Opsporing wordt onderzocht. Ook wordt een buurtonderzoek uitgevoerd. TGO

Video: De politie doet nog onderzoek naar de zaak.

Team Grootschalig Opsporing onderzoekt dood man Alouette Erf

Het rechercheteam wil graag zoveel mogelijk informatie van buurtbewoners en andere mogelijke getuigen krijgen. Het hiervoor opgeroepen TGO werkt met twintig medewerkers aan de zaak.

Grootschalig onderzoek naar dood Capellenaar

De politie roept mensen die zaterdagavond of daarna iets gezien of gehoord hebben dat met het misdrijf te maken kan hebben op om contact op te nemen via het nummer 0900-8844.

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de app in de App store (ios) of de Play store (android) .

Een grootschalig politieteam onderzoekt de dood van een man die zaterdagavond in een woning in Capelle aan den IJssel werd gevonden. Hij bleek met geweld om het leven te zijn gebracht.

Rond half twaalf gisteravond vond een man bij thuiskomst aan het Alouette Erf in Capelle het levenloze lichaam van zijn 55-jarige huisgenoot. Hij belde de politie, die meteen een onderzoek startte. Na een schouw bleek de man met geweld om het leven te zijn gebracht.

De politie heeft inmiddels een Team Grootschalige Opsporing opgetuigd dat uit twintig rechercheurs bestaat, en onderzoek doet naar de dood van de man. De forensische opsporing heeft een plaats delict ingericht en een buurtonderzoek uitgevoerd. De politie roept eventuele getuigen op zich te melden.


Capelle aan den IJssel at Twitter: