Taxichauffeur gepakt zonder geldig rijbewijs Hoofdweg Capelle aan den IJssel – Nieuws op Beeld

Taxichauffeur gepakt zonder geldig rijbewijs Hoofdweg Capelle aan den IJssel - Nieuws op Beeld
Taxichauffeur zonder rijbewijs moet taxi bellen
Capelle aan den IJssel – De politie heeft vanmorgen de auto van een taxichauffeur in beslag genomen. De bestuurder hiervan werd gepakt voor het rijden in een auto terwijl zijn rijbewijs ongeldig was verklaard.

Agenten zagen de auto rijden en kregen de melding door dat de eigenaar geen rijbewijs meer zou hebben. De bestuurder kreeg een stopteken ter hoogte van de Mcdonalds. In de taxi bleek inderdaad de eigenaar te zitten die het voertuig bestuurde.

Omdat zijn rijbewijs nog steeds ongeldig was en de chauffeur voor de tweede keer in korte tijd werd aangehouden, werd de taxi in beslag genomen en weggesleept naar een verzamellocatie.

Omdat het de tweede keer was in korte tijd, werd zijn voertuig in beslag genomen. Op 25 mei was de bestuurder ook al gepakt. De man kan een stevige boete tegemoet zien en zal flink moeten betalen voor het afslepen en stallen van zijn voertuig.

Nieuws op Beeld is een website die volledig draait op vrijwilligers. Met de redactie zorgen wij ervoor dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week op de hoogte bent van het laatste (112)nieuws uit uw regio.

Nieuws op Beeld is ontstaan in 2012 en is inmiddels mede door een fusie met VRR112.nl in 2013 gegroeid tot één van de grootste regionale 112 websites in het Rotterdam-Rijnmond gebied. Nieuws op Beeld trekt jaarlijks ruim 2.100.000 gelezen artikelen.

De bestuurder, een 29-jarige Rotterdammer, werd op de Hoofdweg aan de kant gezet, meldt de politie op Facebook.

Bekijk nu snel onze reportage over Stichting Ambulance Wens. Een reportage die wellicht één van de mooiste stukjes van hulpverlening laat zien.

Heeft u beeldmateriaal nodig voor in uw uitzending? Neem dan contact met ons op via de volgende pagina.

De chauffeur werd op de Hoofdweg aan de kant gezet, schrijft de politie op Facebook. Vorige week was hij ook al aan de kant gezet en toen bleek dat hij geen rijbewijs had. Daarom stond zijn kenteken nu in het politiesysteem.

Omdat het de tweede keer was in korte tijd, werd de auto in beslag genomen. Zowel de klanten als de taxichauffeur moesten een andere taxi bellen om thuis te komen.