Gewapende overval op avondwinkel

Gewapende overval op avondwinkel
Politie onderzoekt overval op winkel Oostsingel Delft – Nieuws op Beeld – Altijd het laatste (112) nieuws vanuit de regio Rotterdam-Rijnmond!
Woensdag 7 november omstreeks 12.15 uur een gewapende overval plaats op avondwinkel Oost Poort aan de Oostsingel.

Een man kwam daar de winkel binnen, bedreigde een personeelslid met een vuurwapen en eiste geld. De medewerker ging hier niet op in en vertelde dat hij de politie zou inschakelen. Hierop verliet de man weer snel de winkel zonder buit. Hij rende weg in de richting van de Doctor Schaepmanstraat. Onbekend hoe hij vervolgens is weggekomen.

De recherche stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden bij de recherche van het politiedistrict Westland-Delft via 0900 – 8844. Het signalement van de overvaller is:ongeveer 1.65 mnormaal postuurblankblauwe ogenpetblauw jack met logo op linkerborstmogelijk zwarte hoodie onder jacblauwe spijkerbroekDe man had een blauwe Albert Hein tas bij zich.

Alarmeringen.nl bestaat sinds 2004 en omvat de grootste database met 112 meldingen van Nederland. De site is maandelijks goed voor meer dan 5 miljoen pageviews.

De politie sprak eerder van een Oostbloktype, maar daar blijkt sprake van een vermoedelijke spraakverwarring. De man is weggelopen richting het Oostblok, zoals een straat vlakbij de avondwinkel heet, verklaart een politiewoordvoerster.

Delft – Woensdag 7 november omstreeks 12.15 uur een gewapende overval plaats op avondwinkel Oost Poort aan de Oostsingel.

Een man kwam daar de winkel binnen, bedreigde een personeelslid met een vuurwapen en eiste geld. De medewerker ging hier niet op in en vertelde dat hij de politie zou inschakelen. Hierop verliet de man weer snel de winkel zonder buit. Hij rende weg in de richting van de Doctor Schaepmanstraat. Onbekend hoe hij vervolgens is weggekomen. De recherche stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden bij de recherche van het politiedistrict Westland-Delft via 0900 – 8844. Het signalement van de overvaller is: ongeveer 1.65 m normaal postuur blank blauwe ogen pet blauw jack met logo op linkerborst mogelijk zwarte hoodie onder jac blauwe spijkerbroek De man had een blauwe Albert Hein tas bij zich.