Kogels vliegen in het rond bij schietpartij in Delft – Hartvannederland.nl

Kogels vliegen in het rond bij schietpartij in Delft - Hartvannederland.nl
Drie aanhoudingen na schietincident op Van Adrichemstraat in Delft
De politie van Den Haag en omstreken meldt via Twitter dat de politie ter plaatse is. Ook zegt de politie dat er over en weer geschoten zou zijn en dat zeker drie personen zijn weggerend.

Na een melding van een schietincident op de Van Adrichemstraat in Delft is de politie ter plaatse. Er werd mogelijk over en weer geschoten waarbij ook een scooter betrokken was. Er werden geen gewonden aangetroffen. Zeker 3 personen zijn weggerend. De politie doet onderzoek.

Een getuige hoorde een stuk of zes klappers, zegt verslaggever Frank van Deutekom. Alles is hier afgezet, mensen staan op straat te kijken. Er is veel politie rond het plein. Volgens omwonenden kregen twee groepen jongeren ruzie en is de situatie uit de hand gelopen. Een raam en een autoruit zijn vernield door de kogels.

De politie heeft inmiddels drie verdachten aangehouden. Hun identiteit is nog niet bekendgemaakt. Of er nog meer aanhoudingen verwacht worden kon een politiewoordvoerder niet zeggen. Er is niemand gewond geraakt. De politie zoekt getuigen van het incident.