Jozias van Aartsen krijgt eigen Ajax-shirt op eerste werkdag

InloggenAbonneerVoorpaginaNieuwsSportEntertainmentFinancieelMeerWat U ZegtTechColumnsVrijPartnercontentVideoZoekenKijk ook opDe krantDealsServiceKijk ook opVoorpaginaNieuwsSportEntertainmentFinancieelMeerWat U ZegtTechColumnsVrijPartnercontentVideoInloggenAbonneerNieuws/Binnenland1392194BinnenlandVan Aartsen met Ajax-shirt verwelkomdDoor onze verslaggeverDie ervaring heeft Van Aartsen (69) in ruime mate. Hij was van 2008 tot 2017 burgemeester van Den Haag. Na zijn afscheid in de Hofstad ging hij aan de slag als waarnemend commissaris van de Koning in Drenthe.

DEN HAAG – Jozias van Aartsen gaat deze maandag aan de slag als tijdelijk burgemeester van Amsterdam. Hij blijft daar als waarnemer tot er een opvolger is voor de overleden Eberhard van der Laan. Van der Laan stierf in oktober aan de gevolgen van longkanker.

Jozias van Aartsen aan de slag in Amsterdam

Correctie melden Meer over dit onderwerp: JOZIAS VAN AARTSEN DEN HAAG Deel dit artikel: onReadyFunctions.push(function() { checkWhatsApp(); }); onReadyFunctions.push(function () { loadStrossle(); }); Reageren Gerelateerd Meest gelezen Sport Team West Puber met wroeging geeft banketletter aan politie: ‘Stom, Spijt en Sorry’ Vermiste autistische Abdullah (15) na drie dagen terecht Vijftig jongeren schoppen herrie op Scheveningen, acht arrestaties Megaboor bijna klaar: boren Victory Boogie Woogietunnel begint binnenkort Live Kommer en kwel op de A44, A4 en A12 na ongelukken Handbalsters Oranje op WK ook langs Kameroen Hockeyers Oranje kansloos ten onder tegen België Joy Stubbe gaat opnieuw op voor sportprijs in Gouda Zaalvoetballers Oranje spelen gelijk in Sportcampus Zuiderpark Advies van Zoetemelk aan Dumoulin: 'Tom, rijd de Tour' Meer sport Man pint met bij supermarkt gestolen pinpas Insluiper gaat er vandoor met tablet, laptop en studieboeken Wie zag ruzie en steekpartij in tram 6 in Den Haag? Vrouw met haar zoon slachtoffer van vier woningovervallers in Zoetermeer Politie zoekt getuigen van steekincident Jacob Jordaensplein Den Haag Meer Team West Twitter Op de hoogte blijven? Meld je aan op onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat er speelt in jouw omgeving.

PvdA-raadslid Dennis Boutkan twitterde een foto van de burgemeester die lachend met het shirt poseert. „Een warm welkom op zijn eerste werkdag”, aldus Boutkan. Ook VVD-fractievoorzitter Marja Ruigrok deelde een kiekje van een breed lachende Van Aartsen met zijn nieuwe aanwinst.

Amsterdam – Jozias van Aartsen werd maandag in stijl welkom geheten op het stadhuis van Amsterdam door verschillende raadsleden. De nieuwe, waarnemend, burgemeester van Amsterdam nam een Ajax-shirt met ’V AARTSEN’ op de rug in ontvangst.Tijdens zijn eerste dagen werkt Van Aartsen zich in en maakt hij kennis met het personeel op het Amsterdamse stadhuis. Aanstaande donderdag maakt Van Aartsen zijn eerste publieke debuut tijdens een vergadering van de gemeenteraad.

Den Haag at Twitter: