Medewerkster avondwinkel bedreigd met mes

Medewerkster avondwinkel bedreigd met mes
Medewerkster avondwinkel bedreigd met mes
Toen de onbekende een tijdje later naar de winkel terugkeerde, had hij een steekwapen in zijn hand. Met dit wapen bedreigde hij de verkoopster en probeerde hij geld uit de kassa weg te nemen. De verkoopster reageerde adequaat door de alarmknop in te drukken. Kort daarna ging de verdachte er met goederen vandoor. De eigenaar van de winkel deed aangifte van de overval.

Iets gezien? Iets gehoord? De districtsrecherche Den Haag-West is op zoek naar getuigen. Heb jij iets gezien van de overval? Of heb jij in de omgeving van de Valkenboslaan de verdachte gezien? Of heb jij andere informatie over de verdachte? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag-West via 0900-8844. Blijft u liever anoniem?? Bel dan met 0800-7000.

Politiebureau Segbroek. Ter plaatse vertelde zij aan collega’s dat ze alleen in de winkel was toen een onbekende klant in de winkel kwam en goederen uit de schappen pakte. Toen hij voor de verkoopster stond om af te rekenen, zei hij dat hij geen geld had en dat hij geld zou gaan halen.

Dit delen:Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend) Share:

Den Haag at Twitter: