Rel rond woning raadslid van Haagse PVV: waar woont Willie?

Rel rond woning raadslid van Haagse PVV: waar woont Willie?
Rel rond woning raadslid van Haagse PVV: waar woont Willie?
Je moet ingelogd zijn logged in om te kunnen reageren.
Een rel, een rel, en nog een rel. De PVV blijft ze maar verzamelen. Het is de vraag hoe zo een partij in zo korte tijd toch zo veel praatjes en rellen rondom zich heen kan verzamelen. Het is natuurlijk verkiezingstijd, maar dit is wel echt een gekkenwerk. Bij DDS zijn we rechtvaardig, doch kritisch op partijen als de PVV en Forum voor Democratie. Dit wordt voor mij ook een beetje te veel van het goede.

DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

Forum voor Democratie moet kijken naar dit soort zaken bij de PVV. Baudet heeft veel ambitie met zijn partij en wil binnen een aantal jaar een kracht zijn om rekening mee te houden. Dan moet FvD niet dezelfde fouten gaan maken als de PVV, want dit zijn LPF-toestanden.

Op dit soort processen wordt vaak met gepaste strengheid beantwoord, maar daar lijkt nu nog geen sprake van te zijn. Er wordt natuurlijk eerst nog gerelativeerd in deze campagnetijd en men hoopt dat dit overwaait. Nou laten we voor de PVV hopen dat het niet zo een vaart loopt, want de partij moet in deze hectische tijden laten zien wat voor discipline en principes het heeft.

Den Haag at Twitter: