Twee aanhoudingen voor overval op Blokker in Den Haag

Twee aanhoudingen voor overval op Blokker in Den Haag
Twee verdachten overval Blokker aangehouden
DEN HAAG – Twee Hagenaars van 21 en 24 jaar zijn maandag aangehouden voor de overval op de Blokker aan de Grote Marktstraat in Den Haag. Op 27 december vorig jaar werd een medewerker bedreigd en gedwongen om de kluis te openen. De overvallers vertrokken met een grote buit.

De opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht toonden beelden van de overval. De politie kreeg diverse bruikbare tips over de verdachten. Het onderzoek gaat door en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.  

De verdachten zitten vast voor verhoor en worden donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Den Haag – Politieagenten hielden maandagochtend 12 maart twee mannen aan voor een overval op de Blokker in de Grote Marktstraat in Den Haag. De overval vond plaats op woensdag 27 december 2017.

Het onderzoek van de districtsrecherche Den Haag Centrum leidde naar twee Hagenaars van 21 en 24 jaar. De twee verdachten zijn in verzekering gesteld voor nader verhoor en worden donderdag voorgeleid voor de rechter-commissaris. Tijdens de overval vorig jaar december werd een medewerker van de Blokker gedwongen de kluis te openen. De overvallers gingen er vervolgens met een geldbedrag vandoor. Het onderzoek loopt en de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Vorige week vroeg de politie aandacht voor deze overval in het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht en in het regionale opsporingsprogramma Team West. Na deze uitzendingen kwamen er diverse bruikbare tips binnen.


Den Haag at Twitter: