Beugelsdijk scheurtje in hamstring, Kanon en Ebuehi liesklachten

14:13 – Afgelopen weekend vielen drie verdedigers geblesseerd uit bij ADO Den Haag en het drietal is voorlopig niet inzetbaar. De club uit de Hofstad kan niet beschikken over Tom Beugelsdijk, Tyronne Ebuehi en Wilfried Kanon. Over de precieze duur van hun herstel is nog niets duidelijk.ADO meldt dat Beugelsdijk last heeft van een hamstringblessure en dat hij een MRI-scan heeft ondergaan. De centrale verdediger zal enkele weken uit de roulatie zijn vanwege een scheurtje in zijn hamstring. Ebuehi en Kanon hebben last van de liesstreek, maar over hun herstelperiode is nog niets duidelijk. De problemen achterin zijn zodoende groot voor ADO, aangezien Shaquille Pinas al werd teruggezet naar beloften. Bij ADO zitten ook Sheraldo Becker en Ricardo Kishna in de lappenmand.

ADO Den Haag zag afgelopen zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen NAC Breda maar liefst drie verdedigers uitvallen: Tom Beugelsdijk, Tyronne Ebuehi en Wilfried Kanon. Beugelsdijk heeft een hamstringblessure, terwijl Ebuehi en Kanon liesklachten hebben.

Beugelsdijk is reeds onderworpen aan een MRI-scan en heeft te horen gekregen dat hij een scheurtje in zijn hamstring heeft. De centrale verdediger zal naar verwachting enkele weken buitenspel staan. Ebuehi en Kanon hebben last van de liesstreek, maar het is nog niet bekend hoe lang hun herstel zal duren. Kanon zal door zijn rode kaart tegen NAC sowieso niet in actie komen tegen Excelsior. Ebuehi en Kanon behoren overigens tot de voorselectie van respectievelijk Nigeria en Ivoorkust voor de komende interlandbreak, die na de komende wedstrijd plaatsvindt.

ADO-verdediging geteisterd door blessures; cultheld wekenlang uitgeschakeld

Sheraldo Becker en Ricardo Kishna werkten dinsdagochtend op het veld aan hun herstel, terwijl Mats van Kins herstellende is van een scheenbeenblessure.


Den Haag at Twitter: