Overval op avondwinkel Den Haag

Overval op avondwinkel Den Haag
Getuigen gezocht van overval op avondwinkel
DEN HAAG – Op een avondwinkel aan de Goeverneurlaan in Den Haag is zaterdagavond een gewapende overval gepleegd. De politie is op zoek naar de dader. Getuigen kunnen zich melden.

De man kwam zaterdag de avondwinkel binnen en bedreigde een medewerker met een wapen. Hij pakte geld uit de kassa en is daarna vertrokken.

De man is gevlucht op een donkere fiets en reed richting Rijswijk. Hij had een zwarte schoudertas en tas van de Jumbo bij zich. Hij droeg een zwarte jas, een nikebroek en nikeschoenen. Tijdens de overval had hij een bivakmuts op. De verdachte is ongeveer 1.70 meter lang.

Den Haag – Een nog onbekende man overviel zaterdag 14 april rond 22.30 uur een avondwinkel op de Goeverneurlaan. De recherche onderzoekt de overval en is op zoek maar getuigen.

De man kwam de avondwinkel binnen en bedreigde een medewerker met een wapen. Hij deed een greep uit de kassa en vertrok vervolgens op een donkere omafiets naar de Allard Piersonlaan in de richting van de Paets van Troostwijkstraat. De overvaller was ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg handschoenen, een bivakmuts, een zwarte schoudertas en had een Jumbotas bij zich. Verder droeg hij een zwarte jas met de capuchon over zijn hoofd. De jas had een opvallend blauw driehoekig logo op de linker bovenarm, vermoedelijk het logo van Olympique Marseille. Ook droeg hij zwart witte schoenen met witte veters en een Nikebroek met op de onderbenen strepen. 

Bent u getuige geweest van deze overval? Of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Dan komt de recherche graag in contact met u. U kunt bellen naar de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem (M.) via 0800-7000.


Den Haag at Twitter:


Warning: file_get_contents(news/twitter/twdata/4.txt): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/fastuser/data/www/nieuwsnl.org/wp-content/themes/nieuwsnl/content-single.php on line 39