Politie is op zoek naar 14-jarige Nsimire uit Den Haag

Politie is op zoek naar 14-jarige Nsimire uit Den Haag
Vader vermiste Nsimire (14): Steun geeft ons nieuwe energie
1 / 2Den Haag – De vader van de vermiste Nsimire Massembo (14) is vandaag een flyeractie gestart in de hoop op meer informatie en tips. Een groep vrijwilligers, die zich heeft gemeld via Facebook, heeft hierbij geholpen. Door de extra aandacht in de media zijn tientallen nieuwe tips binnengekomen bij de politie. De Haagse is op 27 juli voor het laatste gezien door haar familie.

1 / 2Dagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

flyersvermissingenPOPULAIRE VIDEO'S07 aug.Met deze truc kleurt je tuin weer groen05 aug.Rus zoekt ruzie met agent: Ben je niet goed snik of zo?05 aug.Ondeugende flirtpoging Van Gaal tijdens Zomergasten12:51Laffe daad dierenbeul gefilmd in HelmondGerelateerde artikelen13:39BinnenlandLichaam vermiste 44-jarige vrouw Soest gevonden13:02BinnenlandHond bevrijd uit camper Zandvoort12:10BinnenlandAgent met lekke band door lachgaspatroon10:50BuitenlandPolitie Zimbabwe arresteert kopstuk oppositie10:29BinnenlandLichaam gevonden in water in Heerenveen10:15BinnenlandTrucker ontkomt aan brutale berovingDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.


Den Haag at Twitter: