Massaal op zoek naar Nsimire (14)

Massaal op zoek naar Nsimire (14)
Zaak vermiste Nsimire (14) vanavond op televisie
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

1 / 2Den Haag – De vader van de vermiste Nsimire Massembo (14) is vandaag een flyeractie gestart in de hoop op meer informatie en tips. Een groep vrijwilligers, die zich heeft gemeld via Facebook, heeft hierbij geholpen. Door de extra aandacht in de media zijn tientallen nieuwe tips binnengekomen bij de politie. De Haagse is op 27 juli voor het laatste gezien door haar familie.

De 14-jarige Nsimire Massembo wordt al anderhalve week vermist en daarom deed haar vader een emotionele oproep. Hij snapt niet waarom er geen AMBER Alert, een waarschuwingssysteem bij de vermissing van kinderen, is uitgegeven. Wij begrijpen niet waarom er geen AMBER Alert wordt uitgeroepen, waarom er niet massaal naar ons kind wordt gezocht en vooral waarom er al zoveel tijd voorbij heeft kunnen gaan zonder dat het land waar wij ons één mee voelen met ons meezoekt, schrijft haar vader, Baderha Massembo, in een Facebook-bericht. 

1 / 2Dagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De vader van Nsimire snapt niet dat er geen AMBER Alert is verstuurd voor zijn dochter. Daarom gaat hij zelf de straat op met flyers en roept hij andere ouders op hem te helpen. "Ik hoop dat alle vaders en moeders aandacht willen besteden aan mijn dochter. Ze is een kind, net als alle andere kinderen", zegt hij. "Dus ik roep iedereen op om actie te ondernemen voor mijn dochter." 

flyersvermissingenPOPULAIRE VIDEO'S08 aug.Laffe daad dierenbeul gefilmd in Helmond07 aug.Met deze truc kleurt je tuin weer groen08 aug.Dit zijn de bizarre concurrenten van Glennis05 aug.Rus zoekt ruzie met agent: Ben je niet goed snik of zo?Gerelateerde artikelen08:25BinnenlandMan belt politie om olifant in voortuin08 aug.BinnenlandDode door steekpartij Arnhem08 aug.BinnenlandLichaam vermiste 44-jarige vrouw Soest gevonden08 aug.BinnenlandHond bevrijd uit camper Zandvoort08 aug.BinnenlandAgent met lekke band door lachgaspatroon08 aug.BuitenlandPolitie Zimbabwe arresteert kopstuk oppositieDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Een AMBER Alert wordt afgegeven als de politie vermoedt dat het leven van een vermist of ontvoerd kind direct in gevaar is. Er wordt dan onder andere een landelijk SMS-bericht verstuurd met informatie en een foto over het vermiste kind, verschijnt de foto op reclameschermen en snelwegborden en wordt sociale media ingezet. De organisatie bereikt daarmee zon twaalf miljoen mensen. 


Den Haag at Twitter: