Groothuizen niet langer eerste keeper van ADO Den Haag

Groothuizen niet langer eerste keeper van ADO Den Haag
Groothuizen verliest plek onder de lat bij ADO aan routinier Zwinkels
ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk zal zondag meerdere wijzigingen doorvoeren in zijn basiself. De oefenmeester is niet tevreden met de prestaties van zijn ploeg en slachtoffert onder meer doelman Indy Groothuizen. “De resultaten liegen niet: de laatste drie wedstrijden hebben we een punt gepakt. Ik ben ook absoluut niet tevreden met hoe het gaat”, aldus de trainer tegenover ADO TV. De trainer stelt daarbij dat hij verantwoordelijk is om de boel weer op de rit te krijgen.

“Als het niet loopt ga je uiteindelijk ook om je heen kijken. Ik geef graag vertrouwen aan de spelers, maar er moet wel gepresteerd worden bij ADO. Als dat niet gebeurt, moet je niet schromen om in te grijpen. Dat gaat ook gebeuren richting zondag”, legt hij uit.

Groothuizen is een van de slachtoffers. “Robert Zwinkels gaat keepen, ik heb de keepers al op de hoogte gebracht. We hebben het volste vertrouwen in Indy. Hij is een keeper met enorm veel potentie, maar ook wat ongelukkig de laatste periode. We heben nu besloten om Robert de voorkeur te geven.” Dat zal niet de enige verandering zijn. “Er komen nog wat wijzigingen”, besluit Groenendijk.

🎥 Fons Groenendijk blikt bij ADO TV vooruit op #ADOaz.💬 “Er komen meerdere wijzigingen” pic.twitter.com/8geLbIjgPE

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.