ADO Den Haag snakt naar goed resultaat

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

ADO Den Haag pakte slechts één punt in zijn laatste vier Eredivisie-duels en is daardoor afgegleden naar plek dertien. Aad de Mos ziet het desondanks niet zo somber in voor de ploeg van trainer Fons Groenendijk. “De sfeer is wat aan het draaien. Er is wat kritiek op de spelers en de trainer, maar ik zou rustig blijven in Den Haag”, laat de analist weten aan Omroep West. “Tegen PEC Zwolle, één van de directe concurrenten, moet een resultaat zaterdag mogelijk zijn. Vooral de Haagse jongens, Swinkels, Immers, Beugelsdijk, moeten het voortouw nemen.”

Hierbij blijft een patroon in stand; wederom een andere samenstelling van het elftal. De vraag is of deze 11 elkaar goed weten te vinden, of de automatismen zijn ingeslepen en deze 11 voor elkaar door het vuur gaan om de winst te behalen. En die winst moeten we zaterdag behalen tegen altijd een taaie tegenstander en een tegenstander die ons vorig jaar net voor de winterstop terug op aarde zette. Waar we in dat seizoen thuis nog met 2-0 wisten te winnen van de Hagenezen, gingen we uit in Den Haag hard onderuit met 0-4. En ja, we misten toen behoorlijk wat bepalende spelers….,maar missen we die zaterdag eigenlijk ook niet? Heeft deze gehele selectie wel genoeg kwaliteit? Deze 0-4 destijds was het eerste scheurtje in het succes van onze huidige trainer. Maar nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Toch zou de oud-trainer wel een kleine wijziging doorvoeren in de opstelling. “Nasser El Khayati een beetje hangend links laten spelen, zodat hij in de omschakeling gevaarlijk kan worden. Een vrije rol.”